De Biasi shuan ëndrrën e Shqipërisë për Kupën e Botës

19.07.2016 22:26:45

Giani de Biasi ka thënë se Shqipëria nuk do të kualifikohet në Kupën e Botës Rusia 2018

Përzgjedhësi i Shqipërisë, Gianni de Biasi ka një laj shumë të keq për tifozët shqiptarë, pasi ka thënë se nuk do të kualifikohen në Kampionatin Evropian.

Ai tha se grupin do ta kalojnë Spanja dhe Italia.

“Grupin e kalojnë Spanja dhe Italia, mbetet për t’u parë se cila do të fitojë kreun e grupit”, tha De Biasi për Il Gazzetino.

Kujtojmë se në grup me Shqipërinë përveç Spanjës dhe Italisë janë edhe Izraeli, Maqedonia dhe Lihtenshtejni.