Donald Tusk në Kosovë, takohet me Thaçin

26.04.2018 12:33:48

Presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk gjatë vizitës në Kosovë është takuar me presidentin Hashim Thaçi.

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi dhe Donald Tusk pas takimit do të mbajnë një konferencë për media.

Qëllimi kryesor i vizitës së Tusk në Kosovë është përgatitja për Samitin BE–Ballkan Perëndimor në Sofje më 17 maj.

Samiti i Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor pritet të mbahet më 17 maj në Sofje.