Kuvendi i Kosovës ka votuar Projektligjin për pagat në sektorin publik

02.02.2019 18:23:42

Pro ligjit kanë votuar 63 deputetë. Ky votim ka arhdur pas debatit për disa orë.

E votimi i 77 amandamenteve sa edhe ka ky projektligj, u përcoll me disa komente, ku pati edhe tërheqje të disa amandameneteve.

Në seancën e sotme, Kuvendi i Kosovës ka miratuar edhe projektligjin për administratë shtetërore dhe agjenci të pavarura, dhe projektligjin për zyrtarët publik.