Lejohen dasmat, deri në 200 persona, mbyllen në orën 23:00

22.06.2021 15:37:02

Qeveria e Kosovës ka prezantuar masat e reja lehtësuese të pan’dem’isë. Mbajtja e dasmave, fejesave, ahengjeve familjare dhe mbrëmjeve të matures , lejohet deri ne ora 23:00. Muzika lejohet deri në ora 22:45. Organizimi i dasmave , fejesave e ahengjeve , është i lejuar me kusht që të shfrytëzohet 30 % e kapacitetit të hapësirës […]

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që të mbulojë pagesën e pol’icës së sigurimit për bashkëatdhetarët që vijnë në Kosovë, raporton Gazeta Express. Ministri i Financave, Hekuran Murati u shpreh se qeveria do të marr përsipër pagesën e pol’icës nga 1 korriku “Shqyrtimi i Propozim-Vendimit për mbulimin e plotë të obligimeve […]