Ngrohja globale është e rrejshme?

04.02.2017 12:27:02

Teoria se ngrohja globale është e rrejshme është tepër mbizotëruese dhe shkon aq larg sa përfshin të famshëm dhe politikanë në mbarë botën.

Me dëshmi konkrete në dispozicion kudo që ndodheni, hedhja poshtë e ngrohjes globale, është një alternativë më e lehtë për kompanitë e mëdha dhe industritë duke u mbështetur në lëndët djegëse fosile.

Kjjo është e mjaftueshme për përgjimin në tabela që paraqesin temperaturën mesatare globale në dy dekadat e fundit, shkruan viraliq, transmeton lajmi.net

Diçka ka ndodhur në vitin 1980 dhe shpjegimi më bindës qëndron në Kinë. Shteti më i popullarizuar në botë për nga ekonomia ka krijuar ndotje të ajrit si askund tjetër.

Ngrohja globale është, siç thotë dhe emri, një fenomen i cili ndodhë në shkallët më të mëdha të ngrohjes.

Një ngjarje lokale, me verëra dhe pije freskuese mund të mashtrojë njerëzit duke i bërë të mendojnë se kjo është e gjitha një maskim.

Kjo është një ndër idetë konspirative të cilat shumë prej njerëzve shokohen, ndërkaq të tjerë e mbështesin, mirëpo të jemi të sinqertë. Shumica prej jush e urreni idenë e ngrohjes globale sepse ju detyron të ndryshoni zakonet tuaja për shkak të jo-rehatisë që ju shkakton.