Richard Grenell: Ne duhet ta urojme Biden, sepse ne e duam...

Richard Grenell: Ne duhet ta urojme Biden, sepse ne e duam Amerikën

20.01.2021 21:39:23
US ambassador to Germany Richard Grenell awaits the arrival of US Secretary of State Mike Pompeo (not in frame) at Tegel airport in Berlin on May 31, 2019. - The US top diplomat is on a European tour that will take him to Germany, Switzerland, The Netherlands and Britain. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP) (Photo credit should read ODD ANDERSEN/AFP/Getty Images)

I dërguari i ish-presidentit të SHBA Donald Trump për dialogun midis Kosovës dhe Serbisë, Richard Grenell, përgëzoi sot presidentin e ri Joe Biden për marrjen e detyrës.

Ai ka shkruar në Twitter se “ne duhet të përgëzojmë presidentin e ri amerikan Joe Biden sepse ne e duam Amerikën”.

“Ne duam që ai të ketë sukses në forcimin e vendit tonë të madh. Dhe ne nuk duhet të bëjmë atë që na bëri pala tjetër katër vjet më parë – të jemi të pamatur ndaj gjithçka që ai bën”, tha diplomati amerikan.