Etiketimet Panorci

Etiketim: Panorci

Behram Syla, Becki im e Capi i Sadri Metës

Nga Sinan Kastrati Vazhdim nga shkrimi në vazhdime “Mahi e mesele të Turjakës së Zatriqit” dhe  “Në kujtim të mësuesve të e një falenderim për burrat...

Në kujtim të mësuesve e një falenderim për burrat e Panorcit

Nga: Sinan Kastrati Fragmente nga ditari im, Mahi e mesele nga Turjaka e Zatriqit Kurrili, Halim Kadria i Panorcit e drangoj, Amrush Llapqeva i Llapqevës Panorci e Rudi Panorci...