Etiketimet Skënder Mulliqi

Etiketim: Skënder Mulliqi

Kur tiparët hynë në fazën e harresës kolektive !

Nga Skënder MULLIQI Dallimet politike dhe dallimet ekonomike -sociale kan hy në fazen kritike në Kosovë. Shqiptarët shquheshin si njerëz të vyeshem , të dobishem...

A është e domosdoshme reforma zgjedhore ?

Nga Skënder MULLIQIDeri me sot patem disa zgjedhje locale dhe zgjedhje qendrore të cilat zgjedhje qytetareve të Kosovës nuk u sollën shumë të mira....

Kënaqësia arrihet kur njeriut i plotësohen ëndrrat e jetës?!

Nga Skënder MULLIQI Kur e kemi dhuntinë të cilën na falë Zoti ,kur e kemi deshirën dhe kur punojmë edhe sukseset në jetë sigurisht së...

Elitat politike, apo copëzat e bashkuara të falangave provinciale?

Nga Skënder MULLIQINuk është aspak lajm më, nese themi së kjo elitë politike janë hajna , së janë matrapazë, së janë diletantë …! Nga...

Oportuniteti ynë politikë është duke i kontribuar trendeve negative

 Nga Skënder MULLIQI U bë një kohë prej 18 vitësh duke I kritikuar politikanët në Kosovë.Tashmë gjithaqka ka kaluar në ankime të përmasave patologjike .Shumica...

Edi Rama dhe monstrat e tij, më historinë e kanibisit po...

Nga Skënder Mulliqi1.Kosova dhe Shqipëria me elitat aktuale politike në pushtet, janë duke I kthyer më të madhe proceset demokratike mbrapa. Janë duke na...