Etiketimet Skënder Mulliqi

Etiketim: Skënder Mulliqi

Krimi dhe korrupcioni, fenomene që po i ndalojnë proceset…

Nga Skender Mulliqi Korrupcioni dhe krimi I organizuar janë bërë fenomenët të cilat po e diktojnë jetën në Kosovë.Janë bërë mënyrë e sjelljës , e...

A ka përfunduar logjika e epokës të fashizmit ?!

Skënder MULLIQI 9 maj ishte Dita e Evropës, dhe data kur para 76 vitësh u mund fashizmi në Luftën e Dytë Botërore .Përputhja e këtyre...

Qeverisë së re i duhet qetësia dhe urtësia politike

Skënder MULLIQI Nese qeveritë dhe qeveritartë e deridjeshëm nuk e plotësuan misionin e vet, se nuk ishin të interesuar më bërë punë të mira, nuk...

Mjaftë populli zuri buzën më dhëmbë, duke i shikuar gabimet trashanike...

Skënder MULLIQI Lufta në ish –Jugosllavi bëri që të formohen minishtetet, të cilat mëzi po mbijetojnë politikisht dhe ekonomikisht. Si duket as Kosovën e vogël...

Mjaftë më autoritete të rrejshme politike

Skënder MULLIQI Retë e zeza duket së më në fund po largohen nga Kosova.Këto re shumë gjatë e errësuan Kosovën dhe të ardhmën e saj....

Fjalori denigrues, si synim i hapur për linçim politik?

Nga Skënder MULLIQI Njerëzit dallojnë nga njeri- tjetri si nga pamja e jashtme, ashtu edhe nga mbrendia shpirtërore. Por, kjo nuk donë të thotë së...

Çka i sollën Kosovës vitët e tranzicionit?

Nga Skënder MULLIQI Vitet e tranzicionit në Kosovë , nuk sollën prosperitet dhe jetë më të mirë për qytetarët .Pseudoelitat politike i shfrytëzun këtë fazë...

A e kan marr monopolin në informim televizioni dhe interneti ?

Nga Skënder MULLIQI Mjetet bashkëhore të informimit, janë televizioni dhe interneti. A po i shërbejnë këto më shumë të vërtetës apo rrenës?! Bota ka ra...

Çka të bëjmë më këtë liri?

Nga Skënder MULLIQI 20 vite pushtetmbajtësit , po na prodhojnë jo funksionalitet në relacion më udhëheqjën e shtetit.Që nga koha e lirisë në vitin 1999,...

Tradhëtia e Re, dhe Atributet Kombëtare…

Nga Skënder MULLIQI Sigurisht së secili prej nesh gjatë kësaj jete të shkurtër (shumë herë)ka përjetuar dhe shikuar tradhëti dhe tradhëtar. Tradhëtia është ajo që...