Etiketimet Skënder Mulliqi

Etiketim: Skënder Mulliqi

Lufta për Kosovën po vazhdon…!!!

Nga Skënder MULLIQILufta për Kosovën po vazhdon, si nga Beogradi po ashtu edhe nga Moska.Serbia po tenton të kthehet më forma perfide politike ....

Një qasje më ndryshe, për Marrveshjën e Uashingtonit

Nga Skënder MULLIQIKush doli humbës dhe kush fitues nga marrveveshja e Uashingtonit?Nese dikush duhet ngre lartë si trofe, këtë marrveshje trepalëshe, atëherë ajo është...

Autokratet më lehtë sundojnë në hapësirë të zbrazët politike?!

Nga Skënder MULLIQIEdhe nese je shkenctar, profesor, mjek , jurist, gazetar, … mendimi ndryshe po sankcionohet?! Po sankcionohet apo edhe injorohet fare nga regjimet...

Bisedimet e rifilluara Kosovë –Serbi po hynë në fazën finale

Nga Skënder MULLIQINuk ekzisiton ndonjë shkop magjik, që këto bisedime pas një kohe të gjatë ti rregullojnë problemet fqinjësore .Që të arrihet deri në...

Këta politikanë , shumë i duroj kjo tokë ?!

Nga Skënder MULLIQIÇka është , këtu është.Dhe, shumë pyetje të cilat janë të rëndësisë publike, edhe kërkojnë përgjigje adekuate publike.Sa na është koklavitur skena...

Ofanzivat politike ruso- serbe dhe inercia e politikës shqiptare?!

Nga Skënder MULLIQIParalelisht më rifilllimin e dialogut ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit zyrtar, po zhvillohen edhe ngjarje të tjera politike dhe të karakterit ushtarak që...

Etatizmi rigjid po nxitë ide provincialiste!

Nga Skënder MULLIQIKoha e mirë shihet më sabah, ekziston një thënje.Mëngjeset tona po janë secili më i zymtë së tjetri . E kemi humbur...

Kosovës i duhen forca të dobishme politike ?!

Nga Skënder MULLIQI Shumë çka duket revolucionare në këtë botë të mbushur më probleme?!Njerëzit kan kaluar në shumë sfida të jetës të lehta dhe të...

Këngëtarët që po na lartësojnë, dhe politikanët që po na poshtërojnë?

Nga Skender MulliqiJemi duke parë e ndëgjuar së qfarë angazhimi janë duke bërë dy këngetarët tona më nam,  Dua Lipa dhe Rita Ora, për...

Me fundamentalizem fshataresk nuk mbrohet vatani?!

Nga Skënder MULLIQINdoshta është më e vjetra.Në secilin rast po dalim humbës në histori.Kësaj pune I thonë punë gjuturie, I thonë psikologji primitive ,...