Vargje nga Elmira Tafa

10.06.2021 19:41:17
Nënë moj
Aq i ëmbël zëri jot nënë
Sa më duket porsi këngë
I mbyll sytë ëndërroj
Më duket se të përqafoj
Sapo zgjohem në mëngjes
Jo se më është bërë ves
Telefonin marr në duar
Zërin nënë për të dëgjuar
Sa kafshata buke kaloj
Nënën time gjithmon kujtoj
Nëna ime e pa lodhur
Nuk rri dot moj pa folur
Ah moj nënë ,nëna ime
Sa shum halle mban mbi supe
Sa furtuna të solli kjo jeta
Ishe e fortë si mbretëresha
23,,05,,2021
Ikin vitet
Kur i vogël unë kam qënë
Në krahun tënd moj nënë
Më mbaje gjithmon në duar
Kurse unë duke belbëzuar
Dhe baba dashuri mfali
Porsi një shqiponjë mali
Kur më merrte hop në duar
Porsi shqipe duke fluturuar
Ikën vitet mori nënë
Se harroj unë prehrin tëndë
Do ju a kthej me mirësi
Të gjithë o atë dashuri
Nënë e babë ju kujtoj
Në mërgim unë po lotoj
Lutem zotit ditë e natë
Në krahët e juaj të jem prapë
06,,05,,2021