Zubin Potok, pamflete kërcënuese për pjesëtarët serbë të FSK-së

20.02.2018 09:51:19

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë patrullimit në Zubin Potok ka vërejtur disa pamflete të vendosura në rrugë dhe lokale me përmbajtje kërcënuese për pjesëtarë të FSK-së, të nacionalitetit serb.

Rasti ka ndodhur në Zubin Potok, të hënën.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori dhe rasti është duke u hetuar.