Mënyrë e re për dobësim 5-7 kg në muaj pa substanca kimike, dieta apo ushtrime fizike

01.08.2019 10:46:57

Flet nutricionisti dhe mjeku i semundjeve qe lidhen me mbipeshen prof Francesco Mirandola.

Dieta, ushtrime fizike, pilulat dhe liposucioni jane metodat kryesore te trajtimit te obezitetit, megjithate, duke gjykuar nga fakti se numri i personave mbipeshe vazhdon te rritet, asnjera prej tyre nuk eshte me te vertete efektive. Gjithcka ndryshoi kur Diet Lite u prezantua per here te pare ne tregun europian dhe ne shqiperi se fundmi, nje produkt qe stimulon humbjen naturale te peshes.

Cfare eshte Diet Lite?

Diet Lite kombinon ne nje bustine te vetme te gjithe ekstraktet ne gjendje per te djegur te gjitha yndyrnat!

Me ndihmen e ketij produkti, jo vetem humbet peshe, por permiresohet edhe shendeti i pergjithshem i trupit ne saje te formulave unike antioksiduese qe permban cdo bustine. Keshtu stabilizohet edhe organizmi si dhe procesi tretes.

Diet Lite: eshte nje koncentrat natyral. Ne cdo bustine ka 4 ekstrakte , fale te cilave ndodh procesi i djegies se lipideve dhe per rrjedhoje ndodh edhe dobesimi, 10-te here me shpejt! Eshte i provuar klinikisht se Diet Lite pershpejton metabolizmin, rregullon sistemin endokrin, stimulon rigjenerimin e qelizave dhe heq ndjenjen e urise. Produkti eshte 100% natyral dhe stimulon procesin tretes. Djegia e yndyrnave ndodh sepse metabolizmi pershpejtohet shume si dhe pastrohet nga toksinat. I jep organizmit te gjitha vitaminat dhe mineralet e nevojshme per mbarevajtjen e dites dhe ne kete rast nje aktivitet i sforcuar fizik nuk eshte i nevojshem.

Perberesit aktive te Diet Lite:

Proteina te bizeles dhe orizit integral: Burim i nutrienteve dhe aminoacideve thelbesor . Heq ndjesine e urise dhe jep energji.

Ekstrakt i fares se kakaos: Favorizon stimulimin e hormonit te ndjesise te se ndjerit mire . Ngadaleson procesin e plakjes dhe pershpejton djedien e yndyrnave.

Ekstrakt i spirulines: Stimulon procesin e rekuperimit te qelizave . Pershpejton metabolizimin , heq toksinat.

Krunde natyrale: Peristatik i zoreve , pershpejton tretjen . Kuron dhe rinon trupin.

Ekstrakt i Alga Bruna: Normalizon funksionet e organeve te brendshme dhe pershpejton metabolizmin.

Vetite kryesore te Diet Lite:

  • Djeg yndyrnat
  • Ul ndjesine e urise
  • Normalizon nivelet hormonale
  • Rinon dhe pastron trupin nga toksinat
  • Ka nje efekt tonifikues

Per shkak te pershpejtimit te metabolizmit ne saje te Diet Lite, mund te humbasim deri 700 gram ne dite! Diet LiteEshte efikas edhe ne rastet kur ka probleme hormonale te cilet nuk lejojne humbjen e peshes. Nese je mbipeshe ky produkt eshte pikerisht per ty!

Diet Lite eshte futur ne tregun shqiptar prej pak kohesh , por rekomandohet nga nutricionistet dhe sportistet per tu dobesuar shpejt dhe per te mbajtur nje mase te ulet te yndyres trupore.

Rezultatet pas 3 muajsh perdorimi te Diet Lite:

Rezultatet pas 2 muajsh perdorimi te Diet Lite:

Rezultatet pas 4 muajsh perdorimi te Diet Lite:

Rezultatet pas 3 muaj perdorimi te Diet Lite: