Protestë kunder veprave pseudoshkencore e antikombëtare

16.10.2019 13:22:31

Nga Ahmet Asani

Në kohën kur Kosova po i vendos kufijtë verior të Shqiptarisë me Serbi, disa Akademik të Shqiperisë paskan dal me një studjim ku thuhet se 93% të fjalëve të gjuhës shqipe burokan nga serbishtja, greqishtja dhe latinishtja, kurse për 7% të fjalëve nuk dihet se nga na vijnë?!!? Ky libër, qe paska marr edhe çmin nga Akademia e Shkencave të Shqiperisë, pêr të cilin pseudoakademiket e Shqiperisë kanë marr miliona Euro nga Serbisa e Greqia, vjen si një porosi nga “vellëzerit” e shitur në Shipëri, për mosvendosje të kufijëve me “vëllezërit e tyre shki”!
● Ti lutemi Zotit që gjithë keta që kanë kontribuar për shkrimin e këtij libri të zi, ti merr toka e ti përbî! Amin – Amen!

(Në foto, studjuesi Agron Dalipaj duke protestuar kunder kësaj vepre pseudoshkencore e antikombëtare)

Fotografia e Ahmet Asani