Rreziku që na kanoset nga Fast-Food-et, ja përse nuk duhet t’i konsumojmë

05.10.2019 09:59:40

Jeta dinamike ka bërë që të hamë ushqime të cilat janë të lehta dhe të shpejta në përgatitje. Picat, tostet, hamburgerët, sufllaqet janë ushqime të cilat i kemi në menu pothuajse çdo ditë.

Por ato janë të dëmshme për shëndetin nëse konsumohen shpesh.