Shitësit e fidanëve në Krushë konfirmohen me koronavirus, kërkohet që blerësit të paraqiten në QKMF

06.04.2020 17:56:44

Kryetari i Këshillit të fshatit Krushë e Madhe, Selami Hoti, ka njoftuar qytetarët se dy shitës të fidanëve në Malishevë kanë rezultuar pozitivë për koronavirus.

Ai përmes një postimi në Facebook ka bërë thirrje që të gjithë personat që kanë blerë fidanë dhe kanë pasur kontakt me ta, të lajmërohen në QKMF.

Njoftimi i plotë:

Të dashur qytetarë Krushjan,

ju njoftoj se të Premten në Krushë, dy qytetarë nga Komuna e Malishevës kanë shitur fidane të pemëve, pas konfirmimit të Institutit të Shëndetësisë që të dy kanë dalë POZITIV në COVID -19.

Andaj i lus të gjithë qytetarët që kanë blerë fidane dhe kanë patur kontakt me ta të lajmërohen në QKM Fahredin Hoti në Krushë për këshilla se si të veprojnë tutje apo të futen në vetëizolim.
#KujdespoPanikjo!
Ju falem nderit
Selami Hoti
Kryetar i Këshillit të fshatit Krushë e Madhe.