1.1 milion euro grant për blerjen e pajisjeve shëndetësore

04.01.2018 16:44:41

Qeveria e Kosovës ka miratuar nismën për marrëveshje në fushën e shëndetësisë ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Japonisë.

Në mbledhjen e Qeverise, ministri Uran Ismaili ka thënë se me këtë marrëveshje Kosova fiton nja grant prej 1milion e 100 mijë euro të cilat do të shfrytëzohen për blerjen e pajisjeve shëndetësore.