Aksident i rënd në Luzhan, dyshohet se ka të vdekur

01.08.2016 18:47:35

Aksidenti ka ndodhur rreth orës 18:00, në mes një veture me targa vendore dhe tjetrës me targa të huaja. Si pasojë e aksidentit janë shkaktuar kolona të gjata të automjeteve. Ndryshe, shiu ende po bie në atë pjesë.

Në magjistralen Prishtinë-Podujevë, përkatësisht në fshatin Lluzhan ka ndodhur një aksident i rëndë ndërmjet dy veturave, ku është parë një person i shtrirë dhe i mbuluar.

Aksidenti ka ndodhur rreth orës 18:00, në mes një veture me targa vendore dhe tjetrës me targa të huaja. Si pasojë e aksidentit janë shkaktuar kolona të gjata të automjeteve. Ndryshe, shiu ende po bie në atë pjesë.