Azi – kuzhina që shërben 40 mijë njerëz çdo ditë

02.08.2017 15:34:18
Një kuzhinë e cila njihet si një nga më të mëdhatë në Azi, i njohur ndryshe edhe si tempulli Shri Saibaba në Shirdi, të Indisë, përgatitë gatuan dhe shërben sasi të ushqimit që janë gati të paimagjinueshme.

Kuzhina ushqim nga 40.000 ushqime në ditë, për çdo ditë gjatë gjithë vitit.

Duhen 600 punëtorë për ta mbajtur gjallë këtë kuzhinë, ata punojnë në dy ndërrime ditore për të përgatitur gjithë këtë ushqim.

Më e çuditshmja nga të gjitha është kosotja e këtij ushqimi. Pavarësisht nga lodhja e tepërt dhe përpjekja e pandalshme, ushqimi është falas për publikun. Por cila është arsyeja?

Tempulli beson se ata që janë të uritur meritojnë të ushqehen dhe ata që kanë etje meritojnë të pijnë.