Fëmija nëntë javësh me flokë më të mira se shumë prej nesh!

10.10.2016 20:24:01

Kjo është videoja e cila kohëve të fundit është shpërndarë në internet. Në këtë video është një fëmijë gjashtë javësh me flokë të gjata dhe të shëndetshme, madje më të shëndetshme se shumë prej nesh./Fokusi.org/

https://youtu.be/HRwhpKzFiTE