Gjenerali rumun i habit të gjithë: Nën tokë ka jetë!

12.02.2017 19:08:01

Gjenerali pensionist rumun, Emil Strainu, ekspert në teknologjinë radare dhe doktor i luftës gjeofizike, aktualisht ka këto poste:

– “Këshilltar i Parlamentit rumun rreth çështjeve jokonvencionale dhe rreziqeve asimetrike”.

– “Drejtor i Situatave speciale dhe Qendrës kërkimore rreth UFO-ve dhe psikotronikës”

– “Themelues i Shoqatës për studime të fenomeneve të paidentifikuara të hapësirës ajrore”.

I përmendëm të gjitha këto, për ta bërë me dije se kemi të bëjmë me një njeri serioz. Ai thotë se alienët reptilë ecin në mesin tonë. Ai flet për jashtëtokësorët, ‘brendatokësorët’ dhe për qindra subjekte të tjera interesante. Strainu thotë se jashtëtokësorët kanë baza të mëdha nëntokësore, por edhe qytete të tëra.