Hapet Panairi Ndërkombëtar i librit shqip në Durrës

03.08.2016 14:22:49

Për herë të parë në qytetin bregdetar të Durrësit po zhvillohet Panairi Ndërkombëtar i Librit Shqip, dedikuar plotësisht fjalës shqipe.

Kryebashkiaku i Durrësit, Vangjush Dako deklaroi se Panairi i Librit është një ndër ngjarjet më të rëndësishme kulturore në Durrës dhe ai do të kthehet në një traditë për qytetin bregdetar.

Në këtë panair, janë ofruar shumësi e titujve të ndryshëm për të gjithë lexuesit e interesuar.

Organizimi i tij është ngjarja më e madhe kulturore sa i përket librave që zhvillohet jo vetëm brenda kufijve të Shqipërisë.