Këto janë misteret që u zgjidhën gjatë Luftës së Dytë Botërore (Video)

07.11.2016 22:32:32

Gjatë Luftës së II Botërore kanë ndodhur 5 koincidenca të pabesueshme, duke nisur nga zbulimet historike deri tek shfaqja e UFO-ve.

Në 22 qershor të vitit 1941 kur Gjermani ishte duke pushtuar Rusinë, u bë dhe një nga zbulimet më të mëdha arkeologjike, pasi u gjet varri i Tamerlanit.

Po në këtë vit u gjet fjalëkryqi misterioz, si dhe një njeri i shpëtoi dy herë bombës bërthamore.

Ndërkohë që po këtë vit janë shfaqur dhe UFO-t për herë të parë. Më poshtë keni videon që ju njeh me të gjitha këto koincidenca.