Kremlini zyrtar: Të shqetësuar për kufijtë në rajon

18.07.2016 23:45:16

Kremlini thotë se është i shqetësuar rreth paqëndrueshmërisë përgjatë kufijve rusë pas grushtit të shtetit të dështuar në Turqi, dramën e pengjeve në Armeni, raporton Reuters.

“Sigurisht kjo turbullirë përgjatë kufijve tanë është shkak për shqetësim”, tha zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov para gazetarëve.

“Ne do të donim fqinjët tanë të jenë të begatë, të qëndrueshëm dhe të parashikueshëm”, tha Peskov