Misteri i gruas me fustan të përgjakur dhe fytyrë të shpërfytyruar që shokoi mjekët në vitin 1972 (FOTO)

22.12.2016 19:52:01

Në verën 1972, spitali Cedar Sinai pranoi një grua ne fustan të bardh të përgjakur, e cila frikëson personelin. Ajo ishte shumë e zbehtë. Pos syve, asgjë nuk lëvizte.

Dukej si kukull. Mjekët dhe infermieret e lidhën për krevati, me qëllim që ta thërrasin policinë. Atëherë provuan t’i japin qetësues, pasi nuk lejonte që të lidhej.

Ajo filloi të rezistonte. Në një çast kthen kokën te mjeku dhe qesh. Personeli tmerrohet kur në vend të dhëmbëve shohin diçka si gozhda. “Çka dreqin je ti?”, pyet mjeku. Pas një pauze, gruaja thotë: “Jam Zoti”. Kjo grua referohet si “E Shpërfytyruara”.