Mjekët specialistë protestojnë për mosvazhdimin e kontratave

12.01.2017 11:24:08

Rreth 200 mjekë specialistë kanë dalë për të protestuar kundër vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë për mos vazhdim të kontratave.

Mjekët specialistë, kanë kërkuar nga Ministria e Shëndetësisë për vazhdim të kontratës deri në hapjen e konkursit.

Ata kanë për këtë çështje i janë adresuar me një kërkesë edhe Qeverisë dhe Kuvendit të Kosovës.