Në serialin O Sa Mir ndërrohen spesh drejtorët (Video)

09.04.2017 21:26:46

Skena të reja plot humor dhe argat sjell episodi i 104 i serialit “O Sa Mirë”.

Protagonistët mjaft të pëlqyeshëm të hit-komedisë televizive vihen në situata të ndryshme përballë njëri-tjetrit.

Shikuesit e shumtë të serialit mund ta shikojnë episodin e ri edhe në kanalin e “O Sa Mirë” në YouTube.

Natyrisht, pasi ta keni shikuar serialin, ndiqni edhe gabimet gjatë xhirimeve.