Kurti për medien serbe: Nuk jam kundër dialogut, por…

11.08.2017 09:46:35
Kandidati Vetëvendosjes për kryeministër, Albin Kurtin ka thënë se nuk është në parim kundër dialogut, por konsideron se dialogu duhet të kryhet me serbët nga Kosova.

Kurti ka dhënë një intervistë për Expressin serb, ku ka thënë se Asociacioni i komunave serbe është i konceptuar si një Republika e re e serbe.

Ai tha se negociatat e pezulluara me Beogradin argumentojnë se në to është investuar shumë dhe është arritur shumë pak për gjashtë vite bisedime.