Pse nuk provon të shijosh dimrin me të bardhën e borës?

15.01.2019 10:35:20

E bardha është një nga ngjyrat që nuk duket edhe aq familjare për stinën e dimrit, megjithatë një nga ngjyrat simbol të fundvitit nuk mund të zhduket gjatë stinës së ftohtë, apo jo?

Mënyrat më elegante për t’u veshur me të bardha këtë dimër

Tani, trendet prej pambuku ose kashmiri të bardhë i thyejnë të gjitha rregullat e veshjeve të dimrit.

E bardha mund të vishet në mënyra të ndryshme, dhe nëse modelet e famshme e bëjnë këtë, pse të mos e provosh?Ndërthurja e materialeve të ndryshme është thelbësore.

Shiko kombinimet e mëposhtme dhe gjej më të përshtatshmet.