Shqiptarët, duhet të pergaditën për një qasje liberale eurpiane!

04.03.2019 21:20:45

 

Nga  Fadil Maloku

1.Skenës politike gjithëshqiptare, si ajri TANI është duke i munguar një ide dhe vizion i ri qytetarie…

2.Në Kosovë matrapazët e “paqës” dhe të “luftës”, më s’do mund t’i diktonin as “shpejtësitë”, e as kahjet e emacipimit tonë: POLITIK (se:dështuan me koncesione ndajë Serbisë!), EKONOMIK (se:na gjunjëzuan me varfëri!), SOCIAL (se:na mbajtën në burg kolektiv!), USHTARAK (se:na e vonuan skajshmërisht ushtrinë!) e KULTUROR (se;na e i bënë mish mash vlerat dhe traditën!)!!!

3.Kurse, nē Shqipëri narkofobēt dhe oligarkët socialista (shih ti absurdin; si ideologji na e shesin barazinē sociale; kurse, si filozofi pabarazinë sociale!?) Sot dhe nesër, ngadal por, sigurt po fillon etapa e vetëpastrimit të politikës së matrapazëve dhe injorantëve. DILEMË,e vetme mbetet: shkallarja e gatishmërisë qytetare, andej e këndej kufirit (artificial)