Etiketimet Fatmir Bajraj

Etiketim: Fatmir Bajraj

EPOPEJA E FAMILJËS JASHARI DHE JO E UÇK-së !

Nga Fatmir Bajraj Levizja e armatosur e Republikës së Kosovës, e Komandantëve : Sali Çekaj, Adem Jashari & Zahir Pajaziti, nuk quhej UÇK. 21 vite nga...