Etiketimet Sinan Kastrati

Etiketim: Sinan Kastrati

Punoni tokën e kqyrni gjâen, “veteranë”!

Nga Sinan Kastrati (Vazhdimi i tretë dhe i fundit kundër “veteranëve” ose veteranëve mashtrues) Veteranë të punëve të kota! Vazhdon nga numri i kaluar, reagim kundër reagimit...

Kërkoni falje faqezi “veteranë”!

Nga Sinan Kastrati Vazhdon nga numri i djeshëm, me titull “ O 70 apo 80.000 veteranët “e Aleksandrit”, pse nuk e çliruat Kosovën?”, 11 mars 2019 “Veç...

Sinan Kastrati tregon për organizimet me Hamzën dhe me vëlluan e...

Sinan Kastrati, autori i një shkrimi për zhvillimet në kohën e luftës në zonën e Pashtrikut, ka bërë sqarime shtesë pas publikimit të reagimit...

Xhemajli Kastrati: Reagim ndaj postimit të fotografisë time me bashkëfshatarët!

Edhe Xhemaili Kastrati, i cili para do ditësh ka qenë proragonist i një shkrimin në vazhdime nga ana e Sinan Kastratit, lidhur me kohën...

Reagim/ O 70 apo 80.000 veteranët “e Aleksandrit”, pse nuk e...

Nga Sinan Kastrati Reagin kundër reagimit të “veteranëve” me titull: “OVL-UÇK dega në Rahovec reagon ndaj shpifjeve të pseudogazetarit Sinan Kastrati për luftën e UÇK-së,...

Ai pyeste: Kush e mori babën tonë? Çka ndodhi, dhe...

Nga Sinan Kastrati, Nga Ditari im (7) (Vazhon nga numrat e kaluar, 6 vazhdime) Ka ardhur nje UÇK i madh Edhe ketu është luftë dhe ka nevojë Le...

Mario, dua me shkua në Kosovë me luftuar

“A kishte luftë çliritare në rrethin e Llapushës ?! Nga Sinan Kastrati Nga Ditari im (6) (Vazhdim nga numrat e kaluar) Hajde mas disa ditëve e të tregojmë...

Heroi im, Mario, prej Parisit në Podrimje

  Nga Sinan Kastrati Nga Ditari im (5) (Vazhdon nga numrat e kaluar) Xhemajli Rexhep Kastrati, zgjidhet kryetar i fshatit e kundëkandidat kishte, Isuf Sherif Gashin nga PDK-ja Djali...

Xhemajliu, ishte sypatrembur në luftë e shumë i thjesht atëherë e...

Nga Sinan Kastrati, Suedi Vazhdon nga numri i kaluar Nga Ditari im (4)

A kishte lista me emra për likuidim (edhe) në Drenofc të...

Sinan Kastrati, Suedi Nga “Ditari im (3) Duart e “Rrezikut” janë duar me gjak deri në...