Etiketimet Sinan Kastrati

Etiketim: Sinan Kastrati

A mbrohet lufta e drejtë dhe e pastër e Kosovës...

Nga: Sinan KastratiE kisha të vështirë të gjej një titull të përshtatshëm për luftën e pastër të popullit (shqiptarë) të Kosovës për luftërat e...

Për Habibin, Hashimin e për Hajdarin

Nga Sinan KastratiHiç një kashtë e dalin gjashtë e shtatë (7)Besoj se ky është reagimi i fundit për Habibin.Në vazhdimin e kaluar (”Nuk kam jetua...

Nuk kam jetua si parazit dhe nuk ja kam zgjatur dorën...

Nga Sinan Kastrati, Suedi,Habib, unë nuk kisha “Radio”, si ti në “Kosovën e“”lire”” por edhe nuk rrejta sa e si ti (6)Për vete e...

Pranvera po vjen, qeveria (s) po bjen!

Nga Sinan KastratiVazhdon nga dy vazhdimet e kaluara, “O ju bijte e Ademit, Kabil, Habil e Habib, zgjohuni!, dat. 06.04.2019 dhe ”Të gjithë jemi...

Të gjithë jemi milionerë

Krejt rrencat i kanë sot së paku nga dy e tre milionë euro (Liri Loshi) Vazhdon nga numri i kaluar, me titull: “O ju bijte e...

Edhe njëherë për veteranët mashtrues, veteranët e rrejshëm

Nga Sinan Kastrati, SuediNe i nderojmë të rënët duke mos e vjedhur shtetinAmbasadori britanik: Nuk i hargjojmë paratë tona më në KosovëLebet, ambasadori zviceran...

Ju veteranët mashtrues, e keni vrarë të ardhshmen e Kosovës!

Vazhdon nga numri i kaluar me titull “Spiunët, vrasësit dhe hajnat i keni te ish “Shtabi i Përgjitshëm i UÇK-sëNga Sinan Kastrati, SuediRuzhdi, ti marrshin...

Spiunët, vrasësit, rrencat dhe hajnat, duhet t’i lypni te ish “Shtabi...

Nga Sinan Kastrati, SuediVazhdon nga numri i kaluar (2)“Ruzhdi Ali Muharremi i Drenocit e ju të ”veteranë” të tjerë, më nuk keni ”besë” nga...

Reagim/Ruzhdi Ali Muharremi i Drenocit e ju ”veteranë” të tjerë, më...

Sinan Kastrati, SuediReagim kundër ”Reagim derguar nga Ruzhdi Ali Muharremi”Reagim ndaj disa shkrimeve që po qarkullojnë nëpër rrjetet sociale të informimit ku si objekt...

Deri kur do të fyhem, ofendohem e kërcënohem për fjalën e...

Nga Sinan KastratiVazhon nga numrat e kaluarFejtoni i fundit, për Drenofcin e ZatriqitKam dhënë ate që kam pasur e kam bërë ate që kam...