Në magjistralen Pejë-Prishtinë, aksident më të lënduar

05.07.2018 08:51:00

Një aksident me të lënduar ka ndodhur mëngjesin e sotëm në magjistralen Pejë-Prishtinë më saktësisht te udhëkryqi për t`u kthyer për Gjakovë.

Në aksident sipas dëshmitarëve në vendin e ngjarjes janë përfshirë një veturë dhe një kamion i peshave të rënda.

Ende nuk dihet për shkaqet që quan deri te ky aksident me të lënduar.