Etiketimet Fatmir Bajraj

Etiketim: Fatmir Bajraj

 Shqiptarizmi p’o vdes n’Maqedoninë e Veriut !

Nga Fatmir Bajraj   Humbja n'zgjedhjet presidenciale e Blerim Rekes, nuk është humbje personale e një kandidati serioz dhe kredibil shqiptar n'Maqedoninë e Veriut, por është...

Korigjimi i kufirit, mbanë n’liri pengun e Dick Martit, H.Thaqin !

Nga Fatmir Bajraj Miratimi i Raportit të Dick Martit në Asamblenë Parlamentare të KE-së, i cili akuzon Hashim Thaqin dhe disa prej ish drejtuesve të...

Edhe një “minoritar” tjetër kundër mergimtarëve !

Nga Fatmir Bajraj Diskriminimi pozitiv, i ka qu peshë, andaj n'a shesin mend për Atdheun tonë të përbashkët. Sikur ka marr hov, dro t'kthehet n'fushatë...

Fatmir Bajraj reagon ndaj Naim Miftarit për SHIK-un

Naim Miftari : "SHIK-u ka qenë shërbimi kombëtar i formuar për të mbrojtur Kosovën nga Serbia dhe shërbimet armiqësore" !!? Jo Naim Miftari ! I tillë...

Në 20 vjetorin e rënjës së Komandantit të Komandantëve, Adem Jashari...

Nga Fatmir Bajraj Themeluesi i rezisistencës së armatosur n'Republikën e Kosovës, n'kuadër të Insutitucionëve legjitime & legale dhe saktësisht n'Ministrinë e Mbrojtjës së Republikës së...

LVV-ja n’kerkim të identitetit të dërmuar e t’dëmtuar rënd…!

Nga Fatmir Bajraj I ka humbur lamshi LVV-së, pasi SHIK-u i'a rrëmbeu nga trupi një pjesë t'ndjeshme t'saj, e cila sa e zvogëloj, ma shumë...

I ka zgidhë zagartë SHIK-u !

Nga Fatmir Bajraj Sa herë që LDK-ja gjendët para proceseve t'mëdha, kruciale & t'rëndësishme për vete dhe për vendin, sikur është rasti me zgjedhjet e...

Kujdes nga modeli “Trump” n’LDK !

 Nga Fatmir Bajraj LDK-ja n'këtë fazë të procesit zgjedhor është target i mediave, grupeve të interesit dhe e kundeshtarëve politik. Pra intersimi për produketin që...

Paska mbajtë vaz, “Vathi”, “n’xhaminë” e Batonit! / Vallah i paska...

Nga  Fatmir Bajraj Vallah i paska nimuuu Agim Veliut, ja paska...! Kur ish Ministri-hajn i Kultures, z.Astrit Haraqija del n'media dhe kryesisht n'ato të kapura...

Sot në Epopenë e Familjës Jashari

Nga Fatmir Bajraj Nuk e kishte lehtë sot Baci Rifat Jashari ngase kishte afër, edhe nga ata që "ndihmuan" me shpirt, Komandantin Adem Jashari ! Epope...