Vëllezërit Agaj – “Zhutat” prezentim me emocion, dhe me ritëm të këngëve patriotike

03.10.2016 01:54:35

Vëllezërit Agaj – “Zhutat” një prezentim të zjarrtë të këngëve patriotike shqiptare. Interpretim me emocion, me mizanskenë dhe me ritëm në emisionin “n’Kosovë show” të Shpëtim Deskut.

Ky emision tregoi se kemi nevojë për prezentime të tilla, dhe Kosova e gjithë hapësira shqiptare ofron laryshi dhe vlera të shumta muzikore dhe artistike.

Muzikologjia shqiptare është vlerësuar kudo në botë, si këngët epike të veriut, ashtu edhe këngët polifonike të jugut./fokusi.org