Etiketimet Rexhep Kastrati

Etiketim: Rexhep Kastrati

Tërheqja e amerikanëve nga “Kosova e re” është i brasvlershëm me...

Matthew Palmer: Për të ruajtur pavarësinë e saj energjetike, Kosovës i duhet gjeneratë e re, dhe Kosova e Re është opsioni më praktik, më...

Kundër ekstremizmit fetar/ A ka kundëramerikanizmi i VV-së bazë të ekstremizmit...

Nga Rexhep Kastrati Askush nuk ka të drejtë të cenojë apo të paragjykojë të tjerët për bindjet fetare! Kjo vlen edhe në Kosovë, ku ka...

A po ndjehen të poshtëruara SHBA-të nga qeveria e konfrontimit e...

Nga Rexhep Kastrati Nuk është thjesht debati për taksën që ka shpërfaqur kundëramerikanizmin e Albinit dhe të VV-së, por është kundëramerikanizmi si ideologji, si tërësi...

Mesazhi i senatorit Perdue për Kosovën si mesazhi i Riçard Holbrukut...

Nga Rexhep Kastrati Senatori amerikan, David Perdue një nga bashkëpunëtorët e ngushtë të presidentit Trump, nëpërmjet një postimi në twitter, shprehu shkallën më të lartë...

Kundëramerikanizmi dhe propaganda konfrontuese me aleatët sipas agjenturave serbe, ruse dhe...

Nga Rexhep Kastrati Insinuata e radhës: SHBA u paska vënë Thaçit dhe Vuçiqit një marrëveshje sipas të cilës ose do të ketë korigjim të kufijve,...

Hysamedin Feraj me rrenën se edhe Rugova ka qenë kundër SHBA-ve,...

Nga Rexhep Kastrati Presidenti Rugova ka arritur që kauzën për liri, pavarësi, demokraci ta ngriste në nivelet më të larta botërore, duke ndërtuar aleancat më...

Vëllau i Hashimit, trysnia mbi Serbinë që ta njohë Kosovën, lufta...

Nga Rexhep Kastrati Beogradi shumë "zemërgjerë" me Kosovën: tregon se Ganiu, vëllau i Hashimit paska qenë njeri shërbimit sekret gjatë viteve '80 të shekullit të...

Taksa a e forcoi, apo e dobësoi pozitën ndërkombëtare të Kosovës

Nga Rexhep Kastrati Arsyeja kryesore pse nuk kam pasur vlerësim për taksën 10% dhe 100% nuk ka pasur të bëjë me karakterin ekonomik, por me...

Tri parimet, apo tri mashtrimet më të fundit të Albin Kurtit?

Nga Rexhep Kastrati Mashtrimi parë: S'ka marrëveshje pa dialog Një nga parimet që Albini e ka proklamuar vazhdimisht ka qenë se nuk ka negociata me...

Pse po ndërlidhen pazaret e Hashimit me Gjykatën speciale?

Nga Rexhep Kastrati Ka kohë që injorantë të mediave që paguhen dhe kontrollohen nga vegla të Hashimit po i japin fort tezës së gjoja Hashimi...